– Elsker disse kampe

Jürgen Klopp elsker disse intense derby-kampe, det er krydderiet til suppen mener han.

Han har prøvet det i Tyskland med Dortmund, men på søndag får Jürgen Klopp for alvor at føle hvad det vil sige, at stå i spidsen for et mandskab til en intens kamp mellem to rivaler. Derbyet mellem Liverpool og United fløjtes i gang søndag eftermiddag, og Klopp glæder sig.

– En kamp mod United er lidt som kampene mellem Dortmund og Schalke. Du kan glemme alt om resten af sæsonen, du skal virkelig være klar og tændt i disse opgør. Selvfølgelig kan man være overgearet og ikke ramme rette spændingsniveau, men jeg tror ikke motivationen er svær at finde på søndag, sagde Klopp.

De to mandskaber er ret tæt på hinanden i tabellen, og Liverpool vil med en sejr kunne spille sig nærmere toppen af rækken og de eftertragtede billetter til Champions League. Omvendt vil United forsøge at holde Liverpool bag sig i tabellen, og hente ind på Spurs og de andre konkurrenter i kapløbet i toppen af rækken.

Og Klopp er da også helt klar over kampens betydning for begge mandskaber.

– Vi kunne føre ligaen med 20 point ned til de andre hold, og denne kamp ville stadig være enormt vigtig. Du skal virkelig præstere i disse kampe, og jeg elsker det, det er krydderiet i suppen. Og begge hold vil vinde, for at holde trit med toppen, sagde Klopp på dagens pressemøde.

United vandt sidste sæsons opgør på Anfield, ligesom første derby i denne sæson blev vundet hjemme på Old Trafford.

Denne artikel kunne have været skrevet af dig – Bliv frivillig skribent på Danmarks største Manchester United site – Læs mere her

Supportertræf med Mads Timm den 7. februar

Forrige artikel

Klopp roser van Gaal

Næste artikel

Darmian: Det er en stor kamp

ANNONCE