Eks-holdkammerater og SAF hjalp til i historisk transfer

Det var ikke uden hjælp fra tidligere holdkammerater og Sir Alex Ferguson at det lykkedes Manchester United at få hænderne i Cristiano Ronaldo efter et fortvivlende døgn som United-fan.

Da vedvarende og seriøse rygter torsdag begyndte at cirkulere om, at Manchester United-sønnen Cristiano Ronaldo var på vej til Manchester City sad de fleste United-fans tilbage med fortvivlelse.

Men det hele blev gjort til skamme, da Manchester United fredag eftermiddag bekræftede at man var nået til enighed med Juventus om købet af den portugisiske fodboldlegende, der spillede i United fra 2003 til 2009.

Forinden var der foregået et intensivt forløb, hvor ikke kun Ole Gunnar Solskjær pressede Uniteds ledelse, men også tidligere holdkammerater gjorde sit for at overbevise Ronaldo.

Ifølge The Athletic var både Patrice Evra og Rio Ferdinand i tæt dialog med Ronaldo både torsdag og fredag, hvor de gjorde deres til at overbevise portugiseren.

Sir Alex Ferguson skulle desuden have gjort sit for at lægge pres på Uniteds ledelse på at sikre transferen. Noget som direktør Ed Woodward eftersignende var ret hurtigt enig i, da Solskjær begyndte at presse på.

Også nuværende United-spiller Bruno Fernandez var i direkte dialog med sin landsmand.

Alt i mens Manchester United jagtede bekræftelsen i kulissen, sad Ole Gunnar Solskjær til fredagens pressemøde og sendte en åben invitation til Ronaldo:

–  Han ved hvad vi føler for ham. Hvis han skifter væk fra Juventus, så ved han at vi er her, sagde nordmanden da netop The Athletic spurgte ind til Ronaldo.

Ifølge sportsmediet har Cristiano Ronaldo det sidste år været utilpas i Juventus, hvilket ledte til det pludselige exit fra Torino.

 

Forrige artikel

Anerkendt journalist: Ronaldo afviste City, så snart United meldte sin interesse

Næste artikel

Usikkert hvad nummer Ronaldo får

ANNONCE