Dylan Levitt udlejes til Charlton

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Dylan Levitt udlejes til Charlton

09 september, 2020 - 12:39
Dylan Levitt fik for få dage siden sin landsholdsdebut for Wales. Nu får han mulighed for at kickstarte sin karriere på klubniveau med et lejeophold hos Charlton i League One.

Dylan Levitt ©Getty

Det har været en stor uge for Uniteds U23-midtbanedirigent Dylan Levitt.

Inden hans landsholdsdebut for Wales mod Finland for en uge siden havde han blot spillet en eneste professionel fodboldkamp i sin karriere. Han fik 90 minutter i Uniteds 2-1 nederlag til Astana i november 2019.

Men nu kan den pasningsstærke midtbanespiller se frem til - forhåbentlig - en masse spilletid på seniorniveau.

Levitt er nemlig blevet opsnappet på lån af Charlton Athletic der netop er rykket tilbage til League One efter en enkelt sæson i Championship. Charlton ligner en fornuftig hylde for Levitt, der med al sandsynlighed kan spille sit bedste på et hold der har meget boldbesiddelse, og her forventes Charlton at mænge sig helt i toppen af League One og udfordre med at rykke direkte tilbage i Chanpionship.

Charltons manager Lee Bowyer er i øvrigt tidligere Premier League-midtbane af den gamle skole, og er blevet anbefalet Levitt af en spiller han selv har spillet imod: Uniteds akademichef Nicky Butt.

Butt har ifølge Bowyer fortalt ham at Levitt er "den bedste pasningspiller i klubben". Om den udtalelse inkluderer førsteholdet eller ej forbliver uklart.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.