Drømmemålskavalkade i venskabskamp mod Brentford

Da Manchester United onsdag aften tog imod Brentford på et næsten fyldt Old Trafford, blev de fremmødte tilskuere i den grad forkælet med drømmemål.

Manchester Uniteds preseason fortsatte onsdag aften, da man trådte ind på Old Trafford for første gang i denne sæson, da Brentford kom på besøg. Her skulle man revanchere en mindre god præstation fra i lørdags, hvor man tabte 4-2 på Loftus Road til Queens Park Rangers.

Det startede helt efter planen for Manchester United efter 10 minutters tid, da Aaron Wan-Bissaka smed et indlæg ind i feltet, og her kunne unge Anthony Elanga – som fik chancen på toppen – på flot vis justere sin krop mod bolden, der lå bag ham, og fornemt flugte bolden ind i netmaskerne til 1-0. Flot, flot mål.

Desværre var det ikke længe, at den unge svensker skulle have al opmærksomheden. Cirka ti minutter senere endte bolden for fødderne af Brentfords Shandon Baptiste efter et hjørnespark, og han kunne også finde ud af det der med at flugte bolden flot i mål, så der stod 1-1, som også blev resultatet til pausen.

Kampens allerflotteste mål kom dog efter pausen, da bolden blev clearet i Brentford-forsvaret imod Andreas Pereira, der cirka 25 meter fra mål first-timede og hamrede til bolden, mens den var i luften, og bolden blev, via overlæggeren, smadret i mål til stor glæde for ham selv, holdkammeraterne, og ikke mindst de mange tilskuere, der endelig måtte komme tilbage på Old Trafford denne aften. Dermed 2-1.

Festen blev dog kølnet ned med 10 minutter igen, da Brentfords Bryan Mbeumo flot tog bolden med bagom Diogo Dalot og med en flot inderside mod det fjerne hjørne kunne udklassere en chanceløs Tom Heaton til 2-2.

2-2 blev også kampens resultat i en egentlig forrygende fodboldkamp med masser af tilskuere på lægterne. Næste kamp i preseason for Manchester United er på lørdag, når man møder Preston North End.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Startopstilling mod Brentford: Fortsat meget reservepræget