Dirk Kuyt tror på van de Beek i Manchester United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Dirk Kuyt tror på van de Beek i Manchester United

19 februar, 2021 - 14:23
Den tidligere Liverpoolspiller og hollandske landsholdspiller udtaler til Sky Sports at han tror på Donny van de Beek med tiden vil blive en succes på Old Trafford.

Donny van de Beek ©Getty

Dirk Kuyt har selv prøvet at tage springet fra Æresdivisionen til Premier League, da han i 2006 tog springet fra Feyenoord til Liverpool, hvor han gjorde sig pænt bemærket med 51 ligamål i 208 kampe, inden han skiftede til Fenerbache i 2012.

Kuyt bemærker dog selv - i et interview med Sky Sports - at skiftet fra de bedste hollandske klubber til Premier Leagues topklubber er markant større i dag end det var i hans tid:

- Springet fra Æresdivisionen til Premier League er endnu større i dag. Vi kan se det for tiden med Donny van de Beek og Hakim Ziyech [i Chelsea, red.]. Selv en verdensklassespiller som Thiago Alcantara i Liverpool skal vænne sig til det. Vi bliver nødt til at give dem tid til at omstille sig.

- Donny [van de Beek, red.] er uheldig på en måde, for der er ingen bedre spiller i verden lige nu på hans position end Bruno Fernandes. Men Donny har vist i Champions League med Ajax hvor god en spiller han kan være, og hans tid skal nok komme.

- Det er ærgerligt for ham han er blevet skadet netop nu, for Pogba er også skadet, så jeg havde håbet han kunne få lidt flere chancer på midtbanen i denne periode. Men han skal bare være tålmodig og så tror jeg han griber sin chance med tiden.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.