Diogo Dalot: Jeg er bedst på højrebacken

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Diogo Dalot: Jeg er bedst på højrebacken

18 juni, 2019 - 23:22
Den unge portugiser er blevet brugt en del på kanten, og United kædes kraftigt sammen med nye backs på transfervinduet - alligevel satser Diogo Dalot på at erobre højrebacken i den kommende sæson.

Han fik 23 kampe i sin debutsæson på Old Trafford. Nu vil han sætte sig tungt på højrebackpositionen i den kommende sæson. 

Sådan siger Diogo Dalot selv til Inside United, samtidig med at den engelske klub rykker tættere og tættere på et køb af højrebacken Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace. 

- Alt i alt synes jeg, at det personligt var en god første sæson, hvor jeg lærte klubben, ligaen og stemningen at kende. Nu er der ingen undskyldninger for næste sæson, udtaler Dalot.

- Jeg skal bare presse på. Mit mål er, at højrebackpositionen skal blive min. 

Den 20-årige portugiser blev brugt i et par forskellige positioner, og spillede blandt andet længere fremme på banen i sejren over Paris Saint-Germain. Selv er han imidlertid ikke i tvivl om, at det er i forsvaret, han er bedst.

- Jeg vil gerne spille så meget som muligt på højrebacken, for jeg mener, at det er der, jeg er bedst. Det er jeg bare nødt til at bevise overfor manageren via min arbejdsindsats, siger han. 

Forude for sidste sæson blev Diogo Dalot hentet i FC Porto, hvor han kun havde fået en håndfuld optrædener for førsteholdet.