Di Maria i kritik af Van Gaal: Blev brugt forkert

Angel Di Maria føler, at han blev brugt på for mange positioner i Manchester United, hvilket gjorde at han aldrig nåede at føle sig godt tilpas.

Angel Di Maria skiftede ved udgangen af sidste sæson til PSG, efter kun et år i Manchester United.

Di Maria, der med skiftet til United blev både klubbens og Premier Leagues dyreste spiller i historien, lod aldrig til for alvor at komme op i gear for de røde djævle, og i et interview med BBC fortæller Di Maria, at han føler Louis Van Gaal’s dispositioner gjorde det svært for ham at falde til: 

– Visse ting er aldrig rare at sige, men det var mere fordi, de ikke lod mig falde til ordentligt, at jeg havde svært ved at falde til. Jeg forlod holdet, og de spiller stadigvæk på samme måde. Ude af de europæiske turneringer, langt fra at blive mestre i Premier League.

– Jeg tror ikke, det var min eller holdkammeraternes skyld. Hver gang jeg blev givet chancen, gjorde jeg alt, hvad jeg kunne, men det faldt ikke ud, som jeg havde håbet på. 

– Derfor valgte jeg at forlade klubben, ikke kun for at være glad, men for at vinde ting, lyder det fra Di Maria, der retter en kritik af Van Gaal’s måde at bruge ham på:

– Jeg spillede en kamp på én position, og så på en anden i næste kamp. Jeg scorede mål, når jeg spillede i én position, men så skulle jeg pludselig spille en anden position i den næste kamp.

– Det hjalp med heller ikke med at falde til. Det er helt op til manageren at bestemme hvor og hvordan spillere skal spille, men jeg synes at spilleren bør føle sig komfortabel i positionen.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her

 

Forrige artikel

Giggs: Charlton har inspireret mig

Næste artikel

Van Gaal tror på top tre

ANNONCE