Di Maria: Forlod United pga. van Gaal

Louis van Gaal var en af grundene til, at Angel Di Maria kastede håndklædet i ringen efter blot en sæson på Old Trafford.

Angel Di Maria kom aldrig rigtigt godt ud af det med Louis van Gaal, og hollænderen var en af de bærende årsager til, at han søgte nye græsgange. 

Sådan lyder det nu fra argentineren selv, der tidligere på sommeren skiftede til PSG efter en enkelt sæson som Premier Leagues dyreste spiller på Old Trafford. 

– Van Gaal har sin filosofi, og det er en af grundene til, at jeg ville væk fra Manchester United, siger Di Maria til Espn. 

27-årige Di Maria startede som lyn og torden i United, men røg hurtigt ind i et formdyk og en række skader. 

Offensivspilleren mener selv, at van Gaal aldrig gav ham en ordentlig chance for at spille på sin foretrukne plads, da han endelig var klar igen. 

– Jeg havde en virkelig god start, men så blev jeg skadet. Tingene fungerede ikke rigtigt for mig, og van Gaal ændrede min position, siger Di Maria, der indrømmer, at han røg i totterne på den hollandske manager. 

– Det er svært at tilpasse sig van Gaal. Jeg havde en del sammenstød med ham. 

United solgte Di Maria for knap 46 mio. pund – mindre end et år efter man havde betalt 59,7 mio. pund for ham i Real Madrid. 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Blackett: Svært for unge i United

Næste artikel

Sky-ekspert: De Gea-handel 'done deal'

ANNONCE