- Det ligner et farvel til Zlatan

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Det ligner et farvel til Zlatan

02 marts, 2018 - 15:21
Jose Mourinho kunne i dag fortælle, at Zlatan Ibrahimovic formentlig forlader United til sommer.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Zlatan Ibrahimovic har ikke spillet for United siden kampen mod Burnley på Boxing Day. Han fik små skadesproblemer efter hans alvorlige knæskade, men er nu så småt ved at være klar igen. Det er op til Zlatan selv, hvornår den endelige klarmelding kommer.

- Nej, han er ikke skadet. Men han føler sig ikke helt klar og overbevist om at han er i så god fysisk forfatning, at han kan hjælpe holdet. Det er op til Zlatan selv hvornår den udmelding kommer. Denne sæson har været svær for ham. 

- Men han er en mester og en fantastisk ærlig fyr. Han vil ikke tilbage før han virkelig føler han kan bidrage med noget til holdet. Han knokler og arbejder virkelig for det, og forhåbentlig er han snart klar igen, lød det på dagens pressemøde fra Jose Mourinho.

Der har været spekulationer om et skifte til USA flere gange i denne sæson, og Mourinho blev da også spurgt ind til svenskerens fremtid i United-trøjen. Og uanset hvor meget Mourinho kan lide sin store svense angriber, så indrømmede han, at det ligner et exit til sommer.

- Vi regner alle med at dette er hans sidste sæson i United. Og det bliver en beslutning han selv træffer, om han stopper helt eller fortsætter andetsteds. Han er en fantastisk spiller, der har haft en forrygende karriere, men den forfærdelige skade ødelagde det der kunne være blevet til et par gode sæsoner for os. Han vil tænke sig om, og vælge det rette for ham og familien, sagde Mourinho.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford