- Det her er Sanchez' og Lukakus chance

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Det her er Sanchez' og Lukakus chance

26 februar, 2019 - 12:17
Ole Gunnar Solskjær udfordrer udskældte Alexis Sanchez og Romelu Lukaku på dagens pressemøde: - Forhåbentlig "stepper" de op, siger nordmanden.

Manchester Uniteds midlertidige manager lægger pres på to af truppens bedst betalte spillere forude for Crysta Palace-kampen, hvor hele 10 mand er skadede eller tvivlsomme

Ole Gunnar Solskjær vil ikke forholde sig til deres løn. Men han tror på, at Alexis Sanchez og Romelu Lukaku kan bevise deres værd i denne skadesplagede tid. 

- Det er en chance for dem for at spille op til deres potentiale. Potentialet er stort. De to (Lukaku og Sanchez, red.) er gode venner, de spiller godt sammen, så måske er der en chance for, at de sammen kan finde kampformen, der giver mig et luksusproblem, når alle er fit igen, siger Solskjær. 

Den tidligere Molde-, og Cardiff-træner roser dog også Lukaku for belgierens indsats mod Liverpool i søndags. 

- Rom (Romelu, red.) skabte vores to største chancer mod Liverpool. Det er en uvant position (på kanten, red.) for ham, men Rashs (Rashfords, red.) skade betød, at han ikke kunne lave noget defensivt arbejde, så Rom var nødt til at arbejde hårdt. 

- De to chancer var begge Roms forarbejde, og sammenspillet mellem Lukaku og Sanchez var fremragende mod Arsenal i FA Cuppen, så forhåbentlig kan de steppe op.

Romelu Lukaku har mistet sin plads som frontangriber til Marcus Rashford, efter at Ole Gunnar Solskjær tog over i midten af december, og Alexis Sanches har kun præsteret fem mål i 39 kampe, siden han kom til i januar 2018.