Depay lavede mål og assist i Holland-nederlag

Den kommende Manchester United-spiller Memphis Depay var en af Hollands profiler i venskabskampen mod USA, der dog blev tabt med 4-3 på trods af en 3-1-føring. Robin van Persie og Daley Blind var også i aktion.

Fredag aften var tre Manchester United-spillere i aktion for deres landshold. Robin van Persie, Daley Blind og Memphis Depay var alle med fra start, da Holland tog imod USA i en venskabskamp.

Det startede godt for Holland, der kom på 1-0 midtvejs i første halvleg. Den kommende Manchester United-spiller Memphis Depay slog et milimeterpræcist indlæg til Klaas-Jan Huntelaar, der headede bolden i nettet.

USA fik udlignet kort efter, men endnu Huntelaar-mål havde gjort det til 2-1, før Depay igen kom i fokus. Huntelaar trykkede af fra kanten af feltet. Bolden ramte dog Depay lige i hovedet, men blev rettet i nettet via stolpen.

I de sidste tyve minutter fik USA dog vendt kampen fuldstændigt. Først reducerede USA med tyve minutter igen og scorede så to gange i de sidste to minutter og vandt kampen 4-3.

Blind og Depay spillede hele kampen, mens van Persie blev udskiftet i anden halvleg.