– Depay kan få det svært

Ronald Koeman mener, Depay kan få det meget svært i sin første sæson i det engelske.

Da Manchester United signede den hollandske stjerne, Memphis Depay, kunne jublen for alvor bryde ud. En tidlig sommerhandel gav forhåbninger om en spændende sommer, hvor klubben endnu en gang står til at smide store penge på transfermarkedet. 

Mepmphis Depay kom til fra PSV, og der er store forhåbninger til den unge spiller fra første dag. Southamptons manager, Ronald Koeman, mener dog, at spilleren kan få det meget svært i sin debutsæson, samtidigt mener han, at beløbbet på spilleren kan blive et problem. 

– De har betalt en masse penge for ham. Men det er United, og de har betalt enorme summer de seneste sæsoner. Vi har set, hvordan de har smidt enorme summer efter Di Maria og Falco, som jo nærmest ikke har spillet, siger Koeman ifølge Goal. 

– Han kommer ikke til at spille alle kampene. Jeg har tidligere lært, at de hollandske spillere har svært ved at tage springet til Premier League. Samtidigt har de hollandske unge det med at isolere sig, når de ankommer. Tit går de rundt selv med deres hovedtelefoner på.

På trods af tvivlen, indrømmer Koeman, at Southampton også prøvede på at bringe spilleren ind. Han mener også, at LVG kan få en helt enorm indflydelse på, hvordan Depay klarer den første sæson.

– Min bror Erwin har den samme agent som Depay. Vi prøvede at hente ham på et tidspunkt, men der ville han blive et år mere. Da United gik efter ham denne sommer, vidste vi, at løbet var kørt. Når de er interesserede, så har vi ikke en chance.

– Jeg tror, Louis van Gaal er meget vigtig. De kender hinanden i forvejen, og det gør det meget lettere for spilleren at falde til. 

Forrige artikel

Allegri: Pogba er glad i Juventus

Næste artikel

United tæt på tysker?

ANNONCE