– De ville det mere end os

Jose Mourinho var skuffet efter aftenens nederlag til Fenerbahce, og var ikke tilfreds med spillernes indsats.

United tabte aftenens svære udekamp i Istanbul med 2-1 til Fenerbahce. Men de engelske gæster gjorde heller ikke tingene nemmere for sig selv, da uret knap var sat i gang, før bolden lå i United-målet. Og så blev det endnu mere op af bakke for United.

Jose Mourinho var da heller ikke tilfreds med indsatsen hos spillerne, da han efter kampen opsummerede opgøret overfor medierne.

– De fortjente at vinde. Et hold, der lukker mål ind efter et minut er ikke klar og koncentreret nok. Vi gav dem fordelen, og modstanderen var præcis der hvor de gerne ville have kampen. De spillede som var det en finale i Champions League, mens vi leverede som i en træningskamp om sommeren, lød det blandt andet fra portugiseren.

Mourinho var heller ikke tilfreds med spillernes indsats i heksekedlen i Tyrkiet. Der manglede vilje og indsatsen var ganske enkelt ikke god nok.

United er med aftenens resultater nu blot nummer tre i puljen, og skal ud og hente maksimum point i de sidste to kampe for at være sikker på avancement. Noget Mourinho dog fortsat er sikker på nok skal lykkes.

– Vi har fortsat kontrol over tingene, vi er videre hvis vi vinder de to næste opgør. Vi er ikke afhængige af andre holds resultater. Fire point kan måske også være nok, da Feyenoord og Fenerbahce mødes til sidst, så begge kan ikke få maksimum point, sagde Mourinho fra Istanbul.

United møder Feyenoord på Old Trafford i næste spillerunde, inden det gælder en lang tur til Ukraine i sidste spillerunde.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

United tabte i tyrkisk heksekedel

Næste artikel

Scholes: United er ikke gode nok

ANNONCE