De Gea sigter efter pokaler

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

De Gea sigter efter pokaler

08 januar, 2018 - 11:20
David de Gea ser frem mod et spændende 2018, hvor United stadig kan nå at vinde et par pokaler, og hvor han til sommer skal være målmand for Spanien ved VM.

David De Gea ©Getty

Manchester United har en pause på 10 dages tid efter et hårdt juleprogram. Det er noget, der gør godt for spillerne, mener David de Gea, som også ser 'pausen' som et godt afsæt til et spændende 2018.

- Det er altid en smule vildt med så mange kampe. Mine venner i Spanien holder ferie, men her i England er bolden stadig i gang, og sådan er det i England. Det hører med til historien om Premier League, siger United-målmanden til MUTV.

- Så nu er det godt med en pause. Det er godt for spillerne, at vi lige kan hvile lidt og få alle klar igen.

United er teoretisk ude af kampen om Premier League, omend det ikke er noget, spillerne eller Mourinho nævner, men holdet er stadig med i FA Cuppen og Champions League. Og titler samt et godt helbred er, hvad De Gea har som mål i 2018.

- Det vigtigste for 2018 er, at vi undgår skader. Og så vil vi gerne vinde et trofæ. Vi vil gøre vores bedste for at spille godt og kæmpe for alt heriblandt Champions League og FA Cuppen. Og senere selvfølgelig VM med Spanien.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19