De Gea: Palace bliver ligesom West Brom

David de Gea forventer, at Crystal Palace kommer til at gå ind til kampen mod Manchester United på samme måde som West Brom.

Det har været en frustrerende periode for Manchester United. Tre nederlag i træk og senest et 0-1-nederlag hjemme på Old Trafford mod West Brom.

Lørdag møder Manchester United Crystal Palace på udebane, og David de Gea forventer endnu en kamp, hvor modstanderen kommer til at stå dybt og slå kontra.

– Jeg synes, at vi spillede godt mod Chelsea og West Brom, men vi skal skabe flere chancer og score flere mål. Det var frustrerende for mig og for holdet. Vi skabte mange chancer, og vi brændte et straffespark. Måske kunne vi have vundet kampen 5-1, siger United-målmanden ifølge MUTV.

– Jeg tror, at kampen (mod Crystal Palace, red.) bliver lidt ligesom mod West Brom. Jeg tror, at de kommer til at forsvare. De ved, at vi vil holde på bolden og skabe chancer. De har gode, hurtige kanter, der er gode på kontraangreb, siger de Gea.

Tidligere på sæsonen vandt Manchester United 1-0 over Crystal Palace på Old Trafford. I den kamp havde United svært ved at bryde Palaces defensiv ned, indtil Juan Mata kom ind fra bænken og afgjorde kampen på et langskud.

Forrige artikel

Carrick ude for sæsonen

Næste artikel

Dagens startopstilling

ANNONCE