De Gea og Valencia ude mod San José

Louis van Gaal bekræfter på et pressemøde, at David de Gea og Antonio Valencia ikke kommer i spil i morgendagens kamp mod San José Earthquakes.

De Gea og Valencia var ikke med i lørdagens sejr mod Club América, og de kommer altså heller ikke i kamp mod San José. Det fortæller, den hollandske manager.

– De er ude med mindre skader. Det er ikke noget alvorligt, som jeg har forstået det, men de er dog sendt til undersøgelse på hospitalet.

I lørdagens kamp var nyindkøbene Memphis, Morgan Schneiderlin og Matteo Darmian alle at finde i startopstillingen. Det kommer vi til at se igen onsdag morgen. 

– Det bliver samme opstilling som i lørdags både i første og anden havleg. Sam Johnstone kommer dog til at spille begge halvlege, da jeg ikke vil tage nogle chancer med målmændene, udtalte manageren på pressemødet ifølge manutd.com.

United spiller mod San José Earthquakes kl. 05:00 onsdag morgen dansk tid. Kampen vises forskudt på Eurosport kl. 07:00.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

- Rooney en bedre anfører end forventet

Næste artikel

Kryptiske van Gaal lover angriber

ANNONCE