De Gea kræver mere stabilitet

David de Gea opfordrer sine holdkammerater til at steppe op, hvis Manchester City skal indhentes næste sæson.

United har i denne sæson besejret de øvrige top-seks hold, men megen ustabilitet betyder, at holdet er milevidt fra mesterholdet City. Manager José Mourinho har gjort sit for implementere vinderkultur i truppen, men nu er det op til spillerne at tage de sidste skridt, så de kan indhente City.

– Vi har en god manager. Han er meget erfaren og har vundet alt, der er at vinde i fodbold. Han er virkelig god til at sparke vindermentalitet ind i holdet, men til syvende og sidst er det op til spillerne at levere det på banen.

– Det er op til os at redde boldene, skabe chancerne og score målene. Som hold bliver vi nødt til at skabe mere stabilitet og kvalitet gennem hele sæsonen, siger De Gea til Premier League Productions. 

Det er helt sikkert kommentarer, der gør en fremtidig United-anfører.

På jagt efter ‘Den Gyldne Handske’
#davesaves har nok en sæson været flittigt brugt på de sociale medier. David de Gea har egenhændigt reddet en god håndfuld gyldne point til United, og spanieren er også på årets hold i Premier League. Nu er jagten gået ind på ‘Den Gyldne Handske, der gives til den målmand med flest clean sheets.

– Jeg har haft det godt, og været i god form hele sæsonen. Jeg håber, det varer ved i de sidste kampe i sæsonen, så jeg også kan tage det med til VM-slutrunden.

Uniteds stjernemålmand har indtil videre 17 clean sheets i 34 ligakampe. To flere en Citys Ederson.

 

 

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Engelske aviser: Rose koster 40 mio. pund plus Shaw

Næste artikel

McTominay: Mourinho har været fantastisk for mig

ANNONCE