De Gea klar til PSG-opgør

Ole Gunnar Solskjær afslørede på dagens pressemøde, at David De Gea er klar til at starte inde mod de franske mestre i morgen.

David De Gea måtte, i kampen mod Southampton i weekenden, forlade banen i pausen efter et uheldigt sammenstød med den ene målstolpe i forbindelse med Saints’ mål til 2-0. Der har derfor hersket tvivl om, hvorvidt den spanske keeper ville være til rådighed, når Ole Gunnar Solskjær og co. tager imod Paris Saint-Germain i morgen. Men heldigvis var skaden tilsyneladende ikke så slem, som man kunne have frygtet.

Ifølge Manchester Evening News afslørede Solskjær nemlig til dagens pressemøde, at De Gea har trænet med de seneste dage, og at han er blevet klar til kampen.

Spanieren var en essentiel del af Uniteds 2-1 sejr på Parc des Princes, da de to hold tørnede sammen tidligere på sæsonen, med mange vigtige redninger.

Tiden må vise, om Solskjær går med De Gea i målet, eller om Dean Henderson, som også har vist sig flot frem, når han har fået chancen, får lov at vogte målet mod Paris.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Vi vil vinde gruppen

Næste artikel

Optakt: United kan sikre sig Champions League-avancement

ANNONCE