– De Gea har været professionel hele vejen igennem.

Paul Scholes og Rio Ferdinand har begge svært ved at genkende den David de Gea, der eftersigende ikke skulle være fokuseret nok til at spille for United for tiden.

De to United-legender arbejder nu begge som eksperter for engelske BT Sport. I optakten til gårsdagens kamp mod Club Brugge snakkede de om den meget omdiskuterede situation med David de Gea.

– Når man kender De Gea, som vi gør, så ved man, at han har været professionel hele vejen igennem. Han har aldrig trådt ved siden af, og jeg vil være overrasket, hvis det er det, der har været tilfældet, men hvis manageren siger, det er sket, så må vi tage det for gode ord, udtalte Ferdinand.

I Scholes’ bog er den spanske målmand gået over stregen, hvis det passer, at han har afvist at spille.

– Hvordan kan man miste fokus? Han bliver betalt for at spille, og det er en fantastisk klub, han spiller for. Hvis van Gaal har ret, og han har afvist at spille, så er det utilstedeligt, udtalte den tidligere engelske midtbanespiller.

United kvalificerede sig som bekendt til gruppespillet i Champions League. Lodtrækningen til gruppespillet starter omkring kl 17:45. Vi følger selvfølgelig op her på Oldtrafford.dk

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Champions League: Dem kan vi møde

Næste artikel

CL-gruppen er fundet!

ANNONCE