De Gea håber på mange år endnu i United

Vores verdensklassemålmand David De Gea er lykkelig over tilværelsen i United og håber på mange flere år i klubben.

Siden den svingende første sæson i United, har De Gea etableret sig som én af de absolut bedste spillere på holdet post-Ferguson. Hele fire gange har spanieren vundet årets spiller i klubben, og meget tyder på, at sulten ikke indstilles lige forløbig. 

– Ja, jeg bliver ældre. Men bare at være en del af denne klub er fantastisk. Så forestil dig at være her i næsten 10 år, det er som en drøm. Det er fantastisk at spille kampe med denne klub, så jeg håber, jeg kan være her flere år, mange år, udtaler De Gea til manutd.com

Før fodboldsæsonen blev sat på pause som følge af coronakrisen, var United inde i en imponerende periode af ubesejrede kampe. Siden slutningen af januar var det blevet til otte sejre og tre uafgjort i det seneste 11 kampe med kun to mål lukket ind. Og ifølge De Gea er det blandt andet takket være den nyindkøbte Bruno Fernandens. 

– Jeg synes, hele holdet har forbedret sig meget. Vi var i en god periode. Vi lukkede ikke mange mål ind, og selvfølgelig med Bruno, han bringer massere af kvalitet. Han er klog, en top midtbanespiller, holdet bliver bedre med ham, og det var ærgerligt, at alt stoppede, for vi var godt kørende. 

– Men forhåbentligvis vil nogle af de spillere, der var skadet, blive klar, når alt starter igen, så det vil blive en god udfordring for alle, afslutter De Gea. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Transferjournalist: United er forelskede i Sancho

Næste artikel

Sir Alex' imponerende arbejdsmoral må beherskes af hustruen derhjemme

ANNONCE