- De andre hold skal frygte os

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- De andre hold skal frygte os

26 september, 2016 - 12:08
Chris Smalling tror, at United bliver yderst giftige, hvis de kan opretholde kadencen.

Chris Smalling scorer imod Leicester ©Getty

Manchester United kørte Leicester City midtover i første halvleg af lørdagens kamp. Hvis holdet formår at opretholde spillet fra den halvleg i de kommende kampe, så kommer de andre hold for alvor til at slå sig, siger Chris Smalling. 

- Hvis vi kan starte kampe i det tempo, så bliver vi en mundfuld. Vi havde muligheden for at score endnu mere i første halvleg, og det er det tempo, som vi skal opretholde i de kommende kampe, siger Chris Smalling i følge Manutd.com

- Når man dominerer og vinder kampe på den måde, så skaber det en enorm selvtillid i hele truppen. Vi nød alle sammen at spille i lørdags, og det er den følelse, vi skal have frem. 

- Bossen fokuserede på, at vi skulle ud og give alle en oplevelse. Vores tilhængere møder op og støtter os uge efter uge, og så har vi en forpligtigelse. Det handler om at vide, hvor heldige vi som spillere egentlig er, når vi træder ud foran så mange fanatiske og fantastiske mennesker hver eneste gang. 

På torsdag skal Chris Smalling og Manchester United igen i aktion, når de på hjemmebane skal forsøge at hente de første point i Europa League mod Zorya Luhansk.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her