Darmian: Liga Cuppen skal blive på vores hænder

Matteo Darmian mener, at Liga Cuppen skal prioriteres, og at turneringens regerende mestre skal gøre deres for, at trofæet bliver i den røde del af Manchester.

Han løftede pokalen i seneste sæson. Og Matteo Darmian ser gerne, at Manchester United vinder Liga Cuppen igen i 2018, fortæller han til “United Review” forude for opgøret mod Burton Albion onsdag. 

– Det er altid svært at forsvare en titel, men vi vil forsøge. Vi vil forsøge at vinde alle trofæer, vi forsøger at vinde alle kampe. Sådan er vores mentalitet, siger den italienske forsvarsspiller. 

Den tidligere Torino-spiller har varme minder om finalen i seneste sæson, hvor en storspillende Zlatan Ibrahimovic var stærkt medvirkende til, at United sænkede Southampton 3-2. 

– Det var en fantastisk og sindssyg kamp. Heldigvis vandt vi i sidste ende, og det var en god følelse for os, for fansene og for hele klubben, siger han. 

Matteo Darmian er kun startet inde i to kampe i denne sæson, men kan formentlig se frem til at spille i onsdagens kamp mod Burton Albion, i hvad der også kaldes Carabao Cup.

 

Læs mere om:

Forrige artikel

United: Vi undersøger klage over Lukaku-sang

Næste artikel

Podcast - med Kian Fonoudi & Rasmus Dines

ANNONCE