Danny Welbeck er fortsat i tvivl om fremtid

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Danny Welbeck er fortsat i tvivl om fremtid

26 maj, 2014 - 00:21
Ifølge The Guardian overvejer den 23-årige englænder kraftigt at søge mod nye græsgange, hvor vejen til spilletid i angrebet ikke er lige så lang som i Manchester United.

Tidligere i dag kunne man læse på vores hjemmeside, at Danny Welbeck glæder sig til at arbejde sammen med Louis van Gaal. Andre engelske medier rapporterer dog, at den unge mancunian ikke ser så lyst på sin United-fremtid. 

Journalisten Daniel Taylor, som normalvis er pålidelig, skriver i The Guardian, at angriberen er interesseret i at finde en ny klub, hvor han kan få spilletid som central angriber. 

Det var en offentlig hemmelig, at Welbeck havde problemer med at spille under David Moyes, og derfor var det forventet, at hans ønske om at forlade Old Trafford var forsvundet sammen med den 51-årige skotte. 

Ifølge The Guardian er Welbeck nervøs for at spilletiden i United vil være begrænset til venstrekanten, når Robin van Persie og Wayne Rooney er konkurrenter i angrebet. Desuden sættes "de røde djævle" jævnligt i forbindelse med forskellige topangribere, og de spekulationer skulle eftersigende også irritere Welbeck. 

The Guardian nævner Tottenham som interesserede i den utilfredse United-spiller.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19