Daniel James gav Evra gåsehud i debut

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Daniel James gav Evra gåsehud i debut

12 september, 2019 - 15:44
Månedens-spiller for august, Daniel James, gav Patrice Evra gåsehud med sin følelsesladet jubelscene i debuten mod Chelsea.

Patrice Evra ©Getty

Daniel James har med sin passion vundet et par hjerter blandt fans. Nu melder franske Patrice Evra sig i koret af tilhængere af den hurtige fløjspiller. Rosen kom i forbindelse med, at James er blevet kåret til månedens-spiller af fans for august.

- Jeg synes, at du fortjener det. Og jeg er virkelig glad for at overrække dig prisen grundet den store passion, sagde Evra til overrækkelsen.

Daniel James har blot spillet fire kampe, men han har allerede scoret tre mål. Særligt husker Evra waliserens debutmål og specielt jublen mod Chelsea.

- Jeg kan se passionen i ham. Det er de bedste dage i dit liv, når du spiller for denne klub – og vi har brug for spillere, som viser det. Jeg kan huske din (James red.) jubel mod Chelsea – du gav mig gåsehud! Jeg så kampen på tv - og det handlede ikke om målet, men mere om din jubel. Det fik mig til at føle, at klubben er på rette vej.

Franskmanden mener yderligere ikke, at hans unge alder burde være en hindring, da han besidder den rette mentalitet.

- Din alder spiller ingen rolle. Hvis du er ung eller gammel, har du stadig brug for at vise passion og kærlighed for trøjen. Jeg er overbevist om, at du (James red.) forstår, hvad jeg mener. Jeg er sikker på, at du får en fantastisk karriere, slutter Evra.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.