Daily Mail: United med i jagten på Hudson-Odoi

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Daily Mail: United med i jagten på Hudson-Odoi

24 marts, 2019 - 10:13
De tyske mestre Bayern München har længe været tæt på Callum Hudson Odoi, men nu er United med i jagten, skriver et tabloidmedie.

Callum Hudson-Odoi i England-trøjen ©Getty

Manchester United er meget interesseret i Hudson-Odoi, der har kontraktudløb med sin nuværende klub, Chelsea, til næste sommer. Det skriver tabloidmediet Daily Mail.

Bayern München fik afvist et tilbud på 35 millioner pund i januars transfervindue, men den tyske klub forbliver ifølge flere medier interesseret i stortalentet. Udover Bayern München er også Borussia Dortmund og Liverpool interesseret i offensivspilleren.

Som nævnt har Hudson-Odoi kontraktudløb i Chelsea i sommeren 2020, og der er angiveligt ikke fremskredne forhandlinger i gang mellem de to parter. En forhindringsblok for eventuelt intereserede klubber er dog den transferban, Chelsea har fået, der betyder, de ikke må hente nye spillere før 2021. London-klubben har dog appelleret imod den. 

Den 18-årige englænder har endnu til gode at få sin første Premier League-start, og det er i stedet i Europa League, at han får lov at vise evnerne frem.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk