Corona: – Kan klubberne ikke betale løn, skal de ikke lave transfers til sommer

Gary Neville mener, at sommerens transfermarked skal suspenderes for de klubber, der benytter sig af statens hjælpepakker eller beder spillerne om at gå ned i løn.

Den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville er kommet med et radikalt forslag; hvis klubberne ikke kan betale spillernes løn, skal de heller ikke have lov til at fyre hundredevis af millioner pund af på transferkøb til sommer. 

– Hvis man tænker på den kamp, som der foregår bag kulisserne – med spillere som skal skæres i løn, klubber der har brug for statsstøtte, etc – så føles det simpelthen forkert, at der i samme åndedrag tales om transfers til 200 millioner pund, siger Sky Sports-eksperten ifølge avisen The Telegraph.  

– Mit forslag er, at Premier League indfører transferforbud for alle de klubber, som vil skære spillernes løn.

Nevilles idé kommer midt i den meget ophedede diskussion, som præger dagsordenen i England. Det er faldet en del mennesker for brystet, at flere Premier League-klubber har benyttet sig af Storbritanniens hjælpepakker til at betale dem er deres ansatte, som ikke er professionelle fodboldspillere – alt imens at spillerne stadig hæver 100.000 pund om ugen. 

Blandt andet ønsker Tottenham at benytte sig af hjælpepakken, og Liverpool gjorde også, indtil at de landede i en shitstorm så voldssom, at de omstøbte deres beslutning. 

Manchester United betaler selv deres lønninger, men der har været snak om, at spillerne måske skulle gå ned i løn. Sker det, mener Gary Neville altså ikke, at United bør få lov til at spendere dyre summer på Jadon Sancho, Harry Kane eller nogle andre til sommer. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rygte: United og City interesseret i Upamecano

Næste artikel

Fellaini udskrevet fra hospitalet

ANNONCE