Conte: Fik ikke motiveret mine spillere

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Conte: Fik ikke motiveret mine spillere

16 april, 2017 - 20:58
Antonio Conte tog en del af ansvaret for nederlaget, men erkendte samtidig, at United fortjent vandt dagens kamp på Old Trafford.

Antonio Conte ©Getty

Conte og Chelsea kunne i dag tage tredje sejr i denne sæson mod Mourinho og United. Men de blå fra London måtte rejse hjem med et nederlag i kufferten, efter United vandt dagens opgør 2-0 takket være en fornem præstation.

Chelseas italienske manager var da også hurtig til at anerkende Uniteds fortjente sejr, og tog en del af nederlag på sine skuldre.

- Jeg synes det var fortjent de vandt i dag. De udviste mere motivation og vilje end os, men i dag er fejlen min. Jeg var ikke i stand til at sætte spillerne ordentlig op til en kamp af denne størrelse, lød det efter kampen fra Conte.

Med sejren rykker United tilbage på 5.pladsen, og muligheden for at hente yderligere ind på Liverpool og City i tabellen. Omvendt har Chelsea lukket lidt spænding ind i kampen om mesterskabet. Contes tropper har nu smidt ni point i de seneste uger, og har nu blot fire point ned til Spurs, der dog virker forrygende i øjeblikket.

- Jeg er selvfølgelig lidt bekymret. Vi må arbejde sammen og hurtigt finde ambitionen og sulten for at vinde det her mesterskab. Det er et fantastisk mål for os. For mig vil det være lidt et mirakel hvis vi vinder ligaen, så vi må hurtigst muligt finde motivationen igen.

- Vi er fortsat i en god position, men Tottenham er i god form og spiller godt med en masse entusiasme. Vi må finde samme spilleglæde, udtalte Antonio Conte efter nederlaget til United.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje