Cole lovpriser Greenwoods "skræmmende" evne til at score

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Cole lovpriser Greenwoods "skræmmende" evne til at score

07 juli, 2020 - 17:18
Manchester United-legenden Andy Cole har store roser til overs for den formstærke Mason Greenwood, som han mener har en skræmmende evne til at score med begge fødder.

Sekundet inden Greenwood sparker bolden i nettet ©Getty

Greenwood har for alvor fået sit gennembrud i en United-trøje, og det skyldes blandt andet hans sublime afslutningsevner.

Den tidligere United-angriber Andy Cole tilslutter sig flokken af de efterhånden mange Greenwood-tilhængere og hylder samtidig det unge talents skræmmende evne til at score.

- Det er dejligt at se Mason (Greenwood, red.) gøre det så godt. Det er skræmmende, at han kan gå begge veje, og du ved, han producerer kvalitet, fortæller Cole til MUTV. 

- De to mål, som han scorede, var meget, meget specielle og lad det endelig fortsætte. Han er stadig i en læringsproces, men hver gang han får muligheden, viser han, hvor god en spiller, han er. 

- Han virker meget afbalanceret og fornuftig, hvilket er en stor ting. Han vil være en Manchester United-spiller i mange, mange år frem, afslutter Andy Cole. 

Der er ingen tvivl om, at Greenwood er et vanvittigt spændende talent. I skrivende stund står han noteret for 15 scoringer og fem assists i alle turneringer.

Faktisk er Greenwood i gang med en historisk god debutsæson i United, og det kan du læse meget mere om hvorfor i Oldtrafford.dk's egen blog "Hvor god er Mason Greenwoods debutsæson egentlig?" skrevet af Rasmus Lykke Therkelsen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.