"Class of 92" genforenes

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

"Class of 92" genforenes

10 maj, 2011 - 14:31
Gary Neville. Phil Neville. Paul Scholes. David Beckham. Nicky Butt. Ryan Giggs.<br /> Sjældent har Manchester United haft så god en "årgang" som i 1992.<br /> 24....

Gary Neville. Phil Neville. Paul Scholes. David Beckham. Nicky Butt. Ryan Giggs.

Sjældent har Manchester United haft så god en "årgang" som i 1992.

24. maj samles de så igen for at hylde Gary Neville, der efter godt 20 år i Manchester United har valgt at lægge støvlerne på hylden.

I testimonial-kampen venter Juventus, og "Gaz" glæder sig:

"Alle mine venner kommer tilbage en sidste gang - jeg kunne ikke bede om mere. Det gør om muligt aftenen endnu mere speciel, og jeg håber, at fansene vil være lige så glade som mig for at se dem igen," siger Neville til ManUtd.com.

Selvom det kun er Giggs, Scholes og den ældste Neville, der blev karrieren ud i Manchester United, så skabte opvæksten stærke bånd imellem "92"erne:

"Det var en særlig tid for os. Vi var unge drenge, der fik vores vildeste drømme opfyldt. Forhåbelig kan vi genopleve lidt af det imod Juventus," siger Gary Neville.

Lillebror Phil, der nu spiller i Everton, glæder sig til at vende tilbage til Old Trafford for at fejre Gary, og det samme gør Nicky Butt:

"Da Gary spurgte mig, om jeg ville deltage i hans kamp, sagde jeg ja med det samme - især da jeg hørte, at "class of 92" også skal være med," siger "Butty".

David Beckham er også blevet inviteret til løbe på banen på Old Trafford endnu en gang for at fejre Gary Neville. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, om han spiller.

Uanset hvad er Nicky Butt sikker på, at det bliver en god aften:

"Jeg er sikker på, at fansene vil give Gary og os andre en fantastisk velkomst, og de betyder alverden for ham."

Skal du nå at have en Manchester United-trøje med Gary Neville? Så klik her.