Citater fra Mourinhos pressemøde: Alexis ude i seks uger

Der var både gode og dårlige nyheder på fredagens pressemøde fra José Mourinho.

Der var gode nyheder om David de Geas kontraktsituation, dårlige nyheder om Alexis Sanchez og så en lidt sjov kommentar angående Marouane Fellaini fra José Mourinho på fredagens pressemøde.

Om Alexis Sanchez:

– Han skreg meget, da det skete. Min erfaring med sådan en skade er, at det kommer til at tage noget tid. Det er en større muskelskade, og det tager ikke bare ti dage, men snarere seks uger.

Om De Geas kontrakt: 

– Bestyrelsen vil have, han bliver. Manageren vil have, han bliver, jeg vil have, han bliver, og han ønsker selv at blive.  Hans agent vil lade ham tænke over det, og lade ham tage beslutningen selv. Det eneste, der mangler, er enighed om kontrakten, Min fornemmelse er, at det ender godt.

Om Marouane Fellaini:

– Alle ved, han ikke er Diego Maradona. Men alle ved, hvad han er, og hvad han kan tilbyde. Han scorer vigtige mål på vigtige tidspunkter, som giver vigtige sejre. Han kan spille som den tredje midterforsvar, central midtbane og angriber. Han er meget vigtig i begge bokse.

Udover Alexis er Victor Lindelöf og Marcos Rojo ude med skader. Diogo Dalot kan komme i betragting til kampen mod Southampton søndag.

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Konkurrence: Køb magasin og vind Carricks nye selvbiografi

Næste artikel

Optakt: United gæster Southampton

ANNONCE