- Chelsea spillede som et mesterhold

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Chelsea spillede som et mesterhold

19 april, 2015 - 20:22
Gary Neville mener, at Chelsea er nødt til at spille grimt for at blive engelske mestre. Noget han også husker at have gjort i sin tid hos Manchester United.

Gary Neville ©Getty

Manchester United tabte 1-0 til Chelsea, men set på både spil og chancer, havde det ikke været ufortjent, hvis holdet havde fået point med hjem fra London. Efterfølgende har der været sat spørgsmålstegn ved Chelseas indstilling til kampen, men Neville kommer dem i forsvar.

- Det var en meget resolut kamp fra Chelsea. Det var et hold, der vidste, hvad det skulle gøre. De vidste, at de nok ikke i fodboldmæssige termer kunne matche United, men de havde fyskikken og viljen til at vinde, udtaler den tidligere back til SkySports.

- De spillede som et mesterhold. Jeg har over årene været med på hold, der er blevet mestre, hvor vi har været nødt til at vinde ved at spille uskønt.

Chelseas træner, José Mourinho, er kendt som en mand, der ved, hvordan man vinder fodboldkampe, og dette anerkender Gary Neville.

- Mourinho har ikke noget problem med at få sit hold til at spille uskønt. Det kunne man se på de udskiftninger, han lavede til sidst i kampen (mod United, red.). I den forbindelse har han ingen skam - og hvorfor skulle han også have det?

Med gårsdagens sejr fører Chelsea Premier League med ti point ned til Arsenal på andenpladsen. United ligger fortsat nummer tre.