Chelsea slog United i pokalfinalen

Eden Hazards straffesparkscoring i første halvleg af FA Cup-finalen sikrede Chelsea pokalen med en 1-0-sejr over Manchester United.

Lørdag aften var det blevet tid til sæsonens sidste kamp for Manchester United, der havde muligheden for at slutte sæsonen af med en titel. Chelsea var modstanderen i 2017/2018-sæsonens FA Cup-finale.

United kom skidt fra start mod Chelsea, der var ovenpå i kampens indledning. Midtvejs i første halvleg driblede Eden Hazard forbi Phil Jones, der havde svært ved at følge med. Jones kastede sig ned i sidste øjeblik, men fik ikke bolden og begik straffespark. Hazard var skarp fra pletten og bragte Chelsea foran.

Efterhånden som halvlegen skred frem kom United bedre med, og efter en halv time forsøgte Paul Pogba sig fra distancen. Franskmandens forsøg røg dog snert forbi stolpen.

Lige før pausen fik United en god mulighed for at udligne. Pludselig havde Marcus Rashford plads til at afslutte i feltet, men angriberen fik ikke ordentlig træf på bolden.

Chelsea stod dybt i resten af kampen efter deres føringsmål, og United skulle arbejde hårdt for at skabe chancer. En time inde i kampen fik United bolden i nettet, da Alexis Sanchez fulgte op på en ripost. Målet blev dog korrekt underkendt for offside.

Med tyve minutter igen kunne Chelsea have lukket kampen, da Marcos Alonso blev spillet helt fri. Venstrebacken fik dog ikke afsluttet hurtigt nok, og De Gea blokerede forsøget.

Otte minutter før tid havde United deres bedste chance for at udligne. Efter et hjørnespark var Pogba helt fri i feltet, men han formåede ikke at ramme målet, og det blev ved 1-0.

Tættere kom United ikke på at tvinge kampen i forlænget spilletid, og Chelsea vandt med 1-0. Dermed ender United sæsonen uden nogle trofæer.