Cavani beklager Instagram-opslag

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Cavani beklager Instagram-opslag

30 november, 2020 - 16:45
Edinson Cavani beklager det Instagram-opslag, han lavede i går i kølvandet på 3-2-sejren over Southampton.

Edinson Cavani ©Getty

I går lagde Edinson Cavani en Instagram-historie op, hvor han svarer en bruger med ordene "Gracias, negrito". Det har blandt andet fået FA til at starte en efterforskning af sagen, men nu er Cavani selv ude og beklage opslaget, der sidenhen er blevet slettet.

- Det sidste, jeg ønskede, var at fornærme nogen. Beskeden var ment som en taknemlig hilsen til en ven, og jeg slettede den øjeblikket, jeg fandt ud af, at det kan forstås anderledes. Jeg er fuldstændig imod racisme, og jeg vil gerne undskylde dybt, siger Cavani, som opfølges af en officiel udmelding fra Manchester United selv:

- Det var klart for os, at der ikke var nogen ondsindet mening bag Edinsons besked, og han slettede den også hurtigt igen. Han har undskyldt, og vi vil gerne slå fast, at alle i Manchester United er 100 procent imod racisme.

Til Edinson Cavanis forsvar, bruges "negrito"-ordet i Sydamerika ikke som et skældsord, men omvendt som et sødt ment kælenavn. Edinson har muligvis ikke været klar over, at det også har været en negativ betegnelse for mørke mennesker.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.