Carrick: Træningslejren giver os andre muligheder

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Carrick: Træningslejren giver os andre muligheder

09 januar, 2019 - 14:28
Der er mulighed for at arbejde mere detaljeret med taktiske elementer i varmen i Dubai end i kolde England, fortæller Michael Carrick.

Michael Carrick ©Getty

I øjeblikket bol(d)rer United-spillerne sig i varmen i Dubai, da et ellers tætpresset program giver plads til en lille håndfuld dage under solen. Det glæder Michael Carrick, at holdet har mulighed for at holde fokus på taktiske ting.

I England er det frysende koldt, og det betyder, at spillerne hele tiden skal være i bevægelse og ikke stå for meget stille, som der er behov for, hvis der skal justeres på de taktiske håndtag. 

- Det er fantastisk, at vi kan gøre det her i varmen. Vi kommer til at arbejde hårdt de næste par dage og forberede os til søndag, og der er nogle små detaljer, vi skal have på plads, siger Carrick til manutd.com.

Billeder og videoer fra lejren i Dubai viser glade og engagerede United-spillere og trænere, og særligt har et tweet fra Marcus Rashford tilhørende billede fået hårrene til at rejse sig på United-fans.

Michael Carrick fortæller, at de seneste sejre selvfølgelig har løftet stemingen i truppen. 

- Man kan ikke sætte et prisskilt på den følelse, du får, når holdet vinder kampe. Fodbolden flyder, træningen er god, og spillerne er bare begejstret. Det er dejligt at se, siger han.

Michael Carrick blev i sommer assistent for José Mourinho sammen med Kieran Mckenna, og han sætter stor pris på samarbejdet med McKenna, der har hjulpet ham meget de seneste seks måneder, fortæller han yderligere.

 

Køb trøjen her