Carrick nyder livet under Mourinho

Michael Carrick er godt tilfreds med det nye Mourinho-regime i Manchester United.

Det er ikke længe siden, at spillerne for første gang løb ud på træningsbanen under Jose Mourinho, men Michael Carrick nyder allerede livet under den nye manager. Han mener, at truppen og trænerstaben har fået en god start. 

– Starten har været god. Vi har nu trænet i over en uge, og det har været en fornøjelse fra dag ét. Træningerne har selvfølgelig været hårde her efter pausen, men det er heldigvis ikke noget, som vi ikke kan klare, siger Michael Carrick til MUTV. 

– Der har været en masse fodbold og en masse socialt undervejs, og stemningen i truppen har været fremragende. Det er altid en smule anderledes med en ny manager og nye metoder, men i bund og grund skal du kæmpe for din position som altid. 

Lykkelig over ny kontrakt

Michael Carrick er ikke overraskende meget glad for fortsat at spille i Manchester United. Hans kontrakt blev inden denne sæson forlænget med et år, og nu vil han endnu en gang kæmpe for sin plads på holdet. 

– Jeg er meget glad for at være en del af Manchester United. Jeg har været her i mange år efterhånden, og jeg elsker alt ved og omkring den her fantastiske klub. 

– Det er sådan et dejligt sted at møde hver morgen. Jeg har stadigvæk den fornødne passion for at spille på højeste niveau, og jeg kan forhåbentligt gøre det godt det kommende år. 

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Gündogan: Micki var fantastisk sidste sæson

Næste artikel

Rygte: Varela til Frankfurt

ANNONCE