Carrick jubler over midtbanemuligheder

Manchester United har været hårdt ramt af skader på midten i denne sæson. Med Pogbas seneste tilbagevenden har United nu alle midtbanemuligheder åbne igen, hvilket glæder assistenten, Michael Carrick.

Uniteds skadesliste har været pænt besat af de forskellige midtbanespillere på holdet i denne sæson. Både Matic, Pogba og McTominay har siddet ude med svære skader, der har krævet lange pauser.

Heldigvis er situationen en anden, hvis ligaen skulle starte op igen. Pogba er blevet sin ankelskade kvit og det betyder, at United nu har samtlige midtbanespillere tilgængelige igen.

Assistenttræner, Michael Carrick, jubler over de mange muligheder og konstellationer United igen kan operere med.

– Det er noget, vi ikke har haft (alle midtbanespillere klar, red.) i frygtelig lang tid denne sæson. Vi har haft skader, men du vil have konkurrencen, fortæller Carrick.

– Det smukke ved det er variationen og de forskellige muligheder drengene giver dig.

– De har alle hver deres styrker, men de kan spille sammen, der er kombinationer derinde, de kan spille i to-og-trekløver sammen, men de har alle noget forskelligt, som er den perfekte blanding og balance. Jeg ser frem til at se det, uddyber han.

Uniteds midtbanemuligheder tæller i skrivende stund, Matic, Fred, Fernandes, McTominay og Pogba, hvor Lingard, Mata og Pereira udgør mere reserveprægede roller og kan samtidigt dække kanter.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Podcast: Portræt af Quizmasteren, statistikbanken og United-leksikonet

Næste artikel

Shaw: Moses har været den hårdeste modstander

ANNONCE