Carrick imponeret over Freds tilvænning til Premier League

Brasilianske Fred har i denne sæson udviklet sig til at være en af Uniteds absolut største profiler på midtbanen. Michael Carrick roser brasilianeren for hans tilvænning til Premier League, der ellers gennemgik en svær første sæson.

Brasilianske Fred har i denne sæson modtaget stor ros for hans spil på Uniteds midtbane. Cesc Fabregas tweetede om brasilianerens storform mod City i 0-1 sejren på Etihad. Uniteds fans tildelte ham prisen for månedens spiller i januar. Nu er assistenttræner, Michael Carrick, også ude og rose Uniteds nummer 17 for hans tilvænning til Premier League.

”Jeg synes, at han (Fred, red) har gjort det fantastisk. Jeg tror, at historie fortæller dig, at det ikke altid er nemt. Når der er kommet nye spillere til United, har det taget det tid at tilpasse sig. Det betyder ikke, at de ikke er gode spillere, eller ikke har kvalitet i deres spil. Premier League er så forskellig fra andre ligaer, så nogle gange tager det tid at vænne sig til den, men kredit til Fred, fortæller Carrick til manutd.com.

Fred har spillet samtlige minutter for United i Premier League siden starten af oktober. Freds udvikling overrasker mange fans efter en svær første sæson. Carrick er dog ikke tvivl om, hvilke egenskaber, der har været udslagsgivende for Freds nuværende succes.

”Han har holdt fast i, hvad han har lært, og han har været villig til at sætte arbejdet ind og forsøge at forbedre sig. Han har været fantastisk i lang tid nu, og jeg er sikker på, at der kommer mere, for han er den slags dreng.”

“Han vil fortsætte med at forbedre sig, han vil fortsætte med at lære og blive bedre, og der er meget mere at forbedre, som enhver spiller, så vi fortsætter med at arbejde på det.”

Fred kan spille sin kamp nummer 57 i den røde trøje på mandag, når United møder Chelsea på Stamford Bridge

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Mason Greenwood sætter ord på 'uvirkelig' sæson

Næste artikel

Berbatov ser gerne Sancho i United

ANNONCE