Carrick får testimonial-kamp til sommer

For at markere Michael Carricks 11 år hos Manchester United får midtbanespilleren til sommer en testimonial-kamp, hvor flere tidligere United-stjerner vender tilbage til Old Trafford.

I sommeren 2006 kom Michael Carrick til Manchester United og næsten 11 år senere er han stadig i klubben. Til sommer bliver det markeret med en testimonial-kamp, som bliver spillet på Old Trafford den 4. juni.

En række tidligere Manchester United-stjerner vender tilbage til grønsværen i anledning af kampen. Edwin van der Sar, Gary Neville, Rio Ferdinand, Paul Scholes og Ryan Giggs stiller op for United, der står overfor et All Star-hold, der indtil videre tæller Steven Gerrard, Frank Lampard og Michael Owen.

– At have spillet for denne fantastiske fodboldklub i 11 år er noget, som jeg er meget stolt af, og det er en ære at få denne testimonial. Kampen bliver meget speciel for mig og min familie, og jeg håber, at det også bliver en mindeværdig dag, siger Michael Carrick ifølge klubbens hjemmeside.

– Det er sådan et privilegie at få den her mulighed, og jeg er spændt på at kunne samle nogle tidligere holdkammerater såvel som nogle af de bedste spillere, jeg har spillet imod. Den utroligt støtte, som jeg har fået i løbet af årene, er noget, som jeg er meget taknemmelig for, og jeg kunne aldrig takke jer, fansene, nok, siger midtbanespilleren.

35-årige Carrick, hvis kontrakt med klubben udløber til sommer, har spillet 448 i sine næsten 11 år i klubben. I den tid har han vundet Premier League fem gange, Champions League én gang, FA Cuppen én gang, VM for klubhold én gang og EFL Cuppen tre gange.

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Værd at vide om FC Rostov

Næste artikel

Phil Jones er klar igen

ANNONCE