- Carrick er ikke, som fodboldspillere er flest

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Carrick er ikke, som fodboldspillere er flest

09 juni, 2016 - 22:22
Tidligere i dag forlængede Carrick sin kontrakt med United med endnu en sæson. Ikke mange United-spillere har delt vandene så meget, som midtbanespilleren har gjort det, men der har været mange pæne ord til englænderen.

Louis van Gaal og Michael Carrick ©Getty

SIden Michael Carrick skiftede til United i 2006 har klubben vundet 5 mesterskaber, Champions League og FA Cuppen. Den elegante nr. 16 er flere gange i den periode gået under radaren, hvilket også bliver bemærket, når tidligere med- og modspillere sætter ord på veteranen.

- Han er ikke en fyr, der søger opmærksomhed. På den måde minder han om Scholes. Han er ikke som moderne fodboldspillere er flest men en stille fyr, der bare får gjort sine ting på banen, har Sir Alex Ferguson udtalt ifølge manutd.com.

På banen har Carrick for det meste haft rollen som den kontrollerende midtbanespiller. En rolle der har åbnet for sammenligninger med Paul Scholes. Både Xabi Alonso og Arsené Wenger mener, at den sammeligning er legitim.

- Han er en spiller, der kan gøre gavn på ethvert hold. Han er en spiller, der stiller sig de rigtige steder på banen og laver de rigtige afleveringer, lyder det fra Alonso.

- Carrick er en kvalitetsspiller. Han ville passe perfekt ind på Barcelonas hold. Jeg synes, han er undervurderet, og jeg savner, at det ikke kun er målscorerne, der bliver rost men også de spillere, der er hjertet på deres hold, og det er Carrick, har Wenger udtalt ifølge manutd.com.

Michael Carrick er indtil videre noteret for 421 kampe i den røde trøje.

 

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.