Carragher: Rashford kan føre United tilbage på toppen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Carragher: Rashford kan føre United tilbage på toppen

04 februar, 2019 - 11:04
Liverpool-legenden Jamie Carragher lovpriser Marcus Rashford, som han tror har potentiale til at føre Manchester United frem til både Premier League- og Champions League-trofæer.

Jamier Carragher ©Getty

Marcus Rashford er angriberen, der kan bombe United tilbage på tronen. Sådan siger Jamie Carragher til Sky Sports, hvor han arbejder som fodboldekspert. 

- United behøver ikke gå ud og købe nogen. Han (Rashford, red.) er angriberen, som kan føre dem frem til et mesterskab eller en Champions League-triumf. Hvis hans nuværende form fortsætter, så behøver United ikke købe nogen, eller spille Lukaku ind som førstevalg, siger Carragher. 

Den tidligere Liverpool-spiller har tidligere sået tvivl ved Rashfords evne til at spille som frontmand, men den tvivl maner han nu selv til jorden. 

Det 75 millioner pund dyre angriberkøb, Romelu Lukaku, har måtte tage til takke med en status som andet valg, siden Ole Gunnar Solskjær tog over. Søndag eftermiddag kunne den store belgier se med fra bænken, da Rashford scorede et fremragende mål til 1-0 og blev matchvinder i kampen mod Leicester. 

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19