Calvert-Lewin sænker sejrsdrømmene i tillægstiden

Med kampens allersidste spark sendte Dominic Calvert-Lewin United i kulkælderen og Everton i ekstase.

Ole Gunnar Solskjær havde allerede inden aftenens kamp været ude og sige, at holdet skulle forsøge at levere en præstation, som kunne ære Busby Babes for at markere årsdagen for flystyrtet i München. Og med tilnærmelsesvis samme 11, som stillede til start i 9-0-massakren mod Southampton, i startopstillingen, var der lagt i kakkelovnen til et festfyrværkeri, som var Sir Matt Busby og co. værdi.

Og et festfyrværkeri fik vi. Første halvleg blev på Uniteds præmisser. Efter en lidt usikker start fik de rødklædte fuldstændig styr på kampen og var klart banens bedste hold. Og efter 24 minutter kom der hul på bylden. Et millimeter præcist indlæg fra Marcus Rashford fandt pandebrasken af Edinson Cavani, der headede bolden i kassen, og mod slutningen af anden halvleg gjorde Bruno Fernandes det til 2-0 på et forrygende flot langskud.

Anden halvleg fik en hæsblæsende start. En kombination af horribelt målmandsspil og uopmærksom opdækning førte til to hurtige – og unødvendige – Everton scoringer, og pludselig fik kampen nyt liv.

Selvom McTominay, med et mærkværdigt hovedstød og en god portion hjælp fra Robin Olsen, fik United tilbage på sejrskurs, lagde Everton sig ikke ned. For dybt inde i overtiden fik Dominic Calvert-Lewin prikket bolden i kassen til slutresultatet 3-3.

Alt andet end lige en skuffende aften på Old Trafford, som desværre ikke hyldede Busby Babes som ønsket.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.