Büttner udlever sin drøm

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Büttner udlever sin drøm

05 december, 2012 - 11:57
Alexander Büttner er en lykkelig mand i Manchester, han lever nærmest i en drømmeverden.

Vi har vel alle prøvet det. At sidde og spille FIFA eller Football Manager, og drømme at man selv render inde på banen og spiller sammen med legender som Paul Scholes og Ryan Giggs. Den drøm havde Alexander Büttner også, og nu udlever han drømmen.

- Jeg føler mig virkelig heldig. Det er fantatisk at spille sammen med store spillere som Giggs og Scholes. Før jeg kom hertil, spillede jeg computer med dem i FIFA. Nu får jeg lov at træne med dem hver dag. Vi har så mange utroligt spillere i truppen, og der er en fantastisk fighter vilje i truppen. Alle arbejder så hårdt, fortæller Büttner til United Review.

Büttner der kom til United i august fra hollandske Vitesse Arnhem, er også imponeret over spillernes evne til at spille andre positioner end der hvor de normalt gør. Og han håber at fortsætte sin gode udvikling under Ferguson.

- Se på en som Wazza, som er en 10'er, man kan alligevel spille over hele banen. Han er en fremragende spiller for hold. Det der gør United til noget specielt er at vi har så mange klassespillere, ikke bare i startopstillingen, men også på bænken.

- Jeg lærer noget hele tiden, og håber jeg kan blive en bedre spiller her, fortæller Büttner.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19