Büttner: Der kommer mere fra mig

Efter en svær start siden skiftet fra hollandsk fodbold, virker Alexander Büttner nu til for alvor at være faldet til i Manchester.

Han leverede en fremragende præstation i lørdagens kamp mod Sunderland, men forventes alligevel slet ikke at være med i dagens trup til opgøret mod Chelsea. Alexander Büttner står i skyggen af Patrice Evra, men føler han er rustet til at tage kampen med franskmanden op.

Det har dog ikke altid været lige lidt for hollænderen, der kom til United i sommers fra Vitesse. Men nu føler han sig, at han er ved at have vænnet sig til livet i en af verdens største klubber.

– Jeg havde brug for nogle måneder til at føle mig til rette. Det startede fint, og nå er jeg endelig ved at være faldet helt til i Manchester. Jeg skrev under for fem år, så det her er bare starten for mit vedkommende, siger Büttner til MUTV efter Sunderland-kampen der var hans 11.kamp i United-trøjen.

Med sejren i Sunderland ser mesterskab nummer 20 for alvor ud til at være tæt på at komme hjem til Old Trafford. Men Büttner bevarer fokus, og vil ikke slappe af endnu.

– Det var en vigtig sejr, og vi er i en god position. Men hvis vi ønsker at blive mestre, skal vi vinde hver eneste kamp. Vi må fokusere hver eneste uge, og vinde alle kampe. Vi kan først slappe lidt mere af, når vi er mestre, siger Büttner.

Forrige artikel

U19 slog Cortiba i træningskamp

Næste artikel

United har det 17. bedste akademi

ANNONCE