Butt imponeret af Saidy Janko

Uniteds nye unge højreback har allerede imponeret Nicky Butt, der betegner schweizeren som et stortalent.

Det blev ikke til de store nyerhvervelser i sommerens transfervindue, men United fik trods alt hentet et ungt stortalent ind. Saidy Janko fra Schweiz blev hentet til United kort før vinduet lukkede, og Nicky Butt er ganske godt tilfreds med den nye unge højreback.

– Han spillede mod os i Blue Stars turneringen sidste år, og var virkelig noget helt særligt. Jeg så ham nogle gange derovre sammen med Warren Joyce, og når man ser en så fysisk stærk ung spiller, med så meget spilforståelse og talent, så er det om at slå til.

– Vi var lidt heldige med timingen, at vi lige var der og spillede mod dem, og at han så var mulig at lave en aftale med. Det var et nemt valg, han er et stort talent med kæmpe potentiale, siger Butt til manutd.com.

Indtil videre er den 17-årige back dog ikke helt klar til kamp. Der mangler stadig noget papirarbejde og tilladelse til at bruge Janko. Men Butt tager det med ro, også selv om der kan gå flere uger endnu inden tilladelserne er på plads.

– Saidy er ikke til rådighed endnu. Det kan tage noget tid, nogle uger eller nogle måneder endnu. Det vigtige var, at få Saidy hertil og arbejde med hans fitness. Han har et kæmpe potentiale, roser Butt, som håber at have Saidy Janko til rådighed for sit u19-mandskab senere i efteråret, når der venter spændende opgør i UEFA Youth League.

Forrige artikel

Reece James retur fra lån

Næste artikel

Moyes: Vidste det ikke ville være let

ANNONCE