Bruno Fernandes glad for at åbne sin målkonto

Bruno Fernandes glad for at åbne sin målkonto

23 februar, 2020 - 17:58
Bruno Fernandes spillede sin bedste kamp i United-trøjen indtil videre imod Watford. Han scorede desuden sit første mål i den røde trøje, hvilket han er taknemlig for.

Bruno Fernandes score på straffe ©Getty

Midtbanemaestroen Bruno Fernandes var bedste mand på banen i dagens 3-0 sejr over Watford, og viste nogle af de kvaliteter United så længe har manglet. Konstant på bolden, kreativ i tanke og handling, dynamisk og selvsikker. Portugiseren ser ud til at have lidt af det hele.

Han kronede tilmed dagen med sit første må for klubben, med en scoring på et straffespark han selv havde skaffet. Han er den første United-spiller nogensinde hvis debutmål er blevet scoret fra pletten. Hovedrollen selv var naturligvis glad for dette øjeblik, som han fortalte BBC efter kampen:

- Det er sådan en her dag alle spillere ønsker. Jeg føler mig taknemlig for at score, og taknemlig for at vinde kampen. Vi gav alle vores bedste og vi fortjente alle at vinde kampen.

- Mit job er bare at jeg ska hjælpe holdet, det er det jeg gerne vil, og det er det jeg bliver nødt til at gøre. Jeg håber Anthony Martial scorer flere ligesom det han scorede i dag.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk