Brugge-træner pessimistisk før returen

Club Brugges træner Michel Preud’homme var ikke ligefrem optimistisk anlagt forud for returopgøret mod Manchester United. Den belgiske træner tror ikke på sit holds chance.

Club Brugge stod med et udmærket udgangspunkt, da uret rundede 93 minutter i kampen mod Manchester United. Men Marouane Fellainis sene mål betyder, at belgierne skal hente 3-1 i returkampen.

Klubbens i forvejen mange skader, sammenholdt med karantæne til udviste Brandon Mechele og det mulige fravær af anfører Timmy Simmons, der udgik med en skade, gør ikke ligefrem træner Michel Preud’homme optimistisk.

– Vi har en lille chance på hjemmebane, men det bliver meget svært. Jeg kender selvfølgelig Fellaini og ved, at han er stærk i den slags situationer, siger Michel Preud’homme til BT Sport.

– Vi prøvede at vise vores kvaliteter. Vi manglede en masse spillere. Hvis vi skal undvære og en central forsvarsspiller, kan jeg ikke se løsningerne til at slå Manchester United, lyder vurderingen fra træneren.

Om Club Brugge formår at komme tilbage eller ej, får vi svaret på onsdag i næste uge, hvor returopgøret i Belgien skal spilles.

 

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Forrige artikel

Van Gaal: 3-1-mål gør en forskel

Næste artikel

United byder angiveligt på Müller

ANNONCE