Brighton-manager: Uniteds tredje mål dræbte kampen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Brighton-manager: Uniteds tredje mål dræbte kampen

10 november, 2019 - 20:11
Brighton-manager, Graham Potter, mener, at Manchester Uniteds mål til 3-1 dræbte kampen for gæsterne, der endte med at tabe kampen med 3-1 på Old Trafford.

Manchester United vandt med 3-1 over Brighton i dagens møde på Old Trafford. En kamp Manchester United havde styr på fra start til slut. 

De rødklædte værter førte med 2-0 ved pausen, men midtvejs i anden halvleg fik Brighton reduceret. United svarede dog hurtigt igen, da Marcus Rashford blot to minutter efter genetablerede to-målsføringen med sit mål til 3-1. Et mål, der dræbte kampen for 'The Seagulls', udtalte gæsternes manager, Graham Potter, efter kampen.  

- Reduceringen til 2-1 gav os noget håb på trods af, at vi ikke havde været med i kampen. Så jeg er virkelig ærgerlig over, at de fik svaret så hurtigt igen. Det dræbte kampen for os. 

- De fortjente sejren. Vores spillere gav deres bedste, men nogen gange må man bare acceptere, at man spiller mod et bedre hold, udtalte Graham Potter efter kampen ifølge West Sussex Gazette. 

Efter dagens resultater går Manchester United forbi Brighton i tabellen, der falder ned på 11. pladsen med 15 point efter 12 spillerunder. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.