Bournemouth tog point fra uskarpe United

Manchester United brændte et hav af store chancer og et straffespark mod Bournemouth, der med ti mand hentede 1-1 på Old Trafford.

Lørdag vendte Manchester United tilbage til Premier League, da holdet tog imod Bournemouth på Old Trafford. En sejr over sydkystmandskabet ville sende United midlertidigt op på fjerdepladsen før Liverpool og Arsenals møde senere på dagen.

Første halvleg var en hektisk affære, hvor begge hold havde store chancer i de første ti minutter. For United misbrugte både Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic friløbere, mens Afobe gled, da han var alene igennem med David de Gea.

Efter indledningen satte United sig på tingene og havde endnu flere fine tilbud, før de kom foran midtvejs i halvlegen. Antonio Valencia sparkede bolden fladt ind foran mål, hvor Marcos Rojo dirigerede den i nettet til 1-0.

United faldt i tempo efter udligningen, og selvom Bournemouth meget sjældent var i nærheden af Uniteds mål, kom de tilbage i kampen omkring fem minutter før pausen. Phil Jones satsede i en tackling og begik straffespark, og så bragte den tidligere United-mand Joshua King udeholdet på 1-1.

I minutterne før pausen blev spillet afbrudt i en lang periode efter et par bataljer mellem Tyrone Mings og Zlatan. Mings havde stemplet Zlatan i hovedet, mens svenskeren var på jorden, og efterfølgende svang Zlatan en albue i ansigtet på Mings i en decideret hævnagt. Utroligt nok fik ingen af spillerne noget kort, men i stedet blev Bournemouth-anfører Andrew Surman udvist for sit andet gule kort, som han tilsyneladende fik brokket sig til.

Fra anden halvlegs start stillede Bournemouth sig forståeligt nok dybt i banen, hvilket gjorde det svært for United at brydde igennem. Med tyve minutter igen fik de dog en gylden mulighed for at tage føringen, da Smith havde hånd på bolden i feltet. Desværre leverede Boruc en finredning fra Zlatans straffespark, og det blev ved 1-1.

Omkring et kvarter før tid burde Bournemouth have fået endnu en mand udvist. Harry Arter, der havde et gult kort fra første halvleg, nedlagde Pogba foran feltet, men dommeren valgte at lade midtbanespilleren slippe.

United pressede på imod slutningen af kampen og særligt Pogba havde flere gode chancer for afgøre kampen, men som det har været flere gange på Old Trafford i denne sæson udnyttede United ikke overtaget, og så endte kampen 1-1.