Blind sikker på top fire-placering

Daley Blind er ikke i tvivl om, at Manchester United nok skal være at finde i den Champions League-givende top fire, når sæsonen er ovre.

Daley Blind var igen foretrukket på venstre back-positionen til lørdagens kamp mod Watford, som Manchester United vandt komfortabelt med 2-0. Den 26-årige hollænder tror på, at sejren var en indikator for resten af “de røde djævles” sæson.

– Det bliver helt sikkert tæt, og vi bliver nødt til at bevare fokus for at vinde kampene, men jeg er sikker på, at vi vil være at finde i top fire, når sæsonen er overstået, siger den alsidige spiller til manutd.com. Han tilføjer, at de mange forestående kampe kun er en god ting for klubben.

– Som spillere ønsker du at spille kampe. Vi har stadig en masse at kæmpe for, inklusiv en finale, så det er noget, vi alle ser frem til, fortsætter Blind, der sammen med den øvrige defensiv kunne glæde sig over fjerde clean sheet på stribe, mens Anthony Martial og Juan Mata sørgede for målene den anden vej.

– Det er altid rart at holde buret rent, og det er noget, der giver selvtillid til forsvarerne. Vi har så mange spillere med fart og kreativitet, og jeg er virkelig glad for at være på samme hold som de her slags spillere.

Blind synes dog også, at United fortsat skal være bedre til at udnytte chancerne tidligere og lukke kampene ned. Det kan blive altafgørende for resten af sæsonen, mener han.

– Du vil gerne gøre chancerne færdige. Det andet mål var godt for Anthony (Martial, red.) og velfortjent. Vi fortjente at vinde, og vi skabte mange chancer. Vi kunne have afsluttet på endnu flere af chancerne – allesammen ønskede at få bolden. Anden halvleg var sværere, da de skiftede deres system en lillesmule, men alt i alt var det en solid sejr.

Manchester United ligger på en øjeblikkelig sjetteplads i ligaen med 48 point. Man har dog kun to point op til Tottenham på andenpladsen, efter London-klubben søndag tabte til Liverpool på Anfield.

Blind og co. tager torsdag imod Saint-Etienne i Europa League. Opgøret sparkes i gang kl. 21:05 og vises på 6’eren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Zlatan: Vil vinde trofæer

Næste artikel

Zlatan: Martial træner hårdt

ANNONCE