Blind: Jeg har et fint forhold til Mourinho

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Blind: Jeg har et fint forhold til Mourinho

13 april, 2018 - 13:22
Daley Blind afviser, at der er knas i forholdet til José Mourinho på trods af begrænset spilletid.

Blind mod Hull CIty ©Getty

José Mourinho og Daley Blind har et fint forhold. Andet er ren spekulation. 

Sådan lyder det fra sidstnævnte, der hovedsageligt er blevet brugt som rotationsspiller i denne sæson, og som grundet en skade ikke har spillet de sidste par måneder. 

- I første sæson, hvor alle afskrev mig, spillede jeg 30 kampe. Det var ikke alle, der forventede det. Han har udtrykt tillid til mig, og jeg har forsøgt at gengælde det så meget som muligt, siger Blind til Ajax Showtime ifølge Insidefutbol.com. 

- Jeg har et godt forhold til træneren. Han involverer mig stadig i holdet, selv når han vælger nogen andre, og det er muligt på dette niveau. Det her her Manchester United. Der er masser af konkurrence. Det er mit job at blive ved med at arbejde hårdt og spille så mange minutter (som muligt, red.), og bevise mit værd, når jeg spiller, fortsætter 28-årige Blind. 

Romas tekniske direktør, Monchi, afslørede i februar, at hovedstadsklubben var blevet  tilbudt Daley Blind, men at uenighed om prisen aflyste en potentiel handel. 

Louis van Gaal hentede Daley Blind til United i sommeren 2014, kort tid efter at Holland noget overraskende sikrede sig VM-bronze i Brasilien. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19